Foodlog Live in foto's - vertellen jullie hoe je het vond?

Redactie
2 min Redactie Foodlog
Fotocredits: Schulp Saptap, Iris de Koning voor FL Media
Op 15 september 2018 was de leden-dag Foodlog Live! Leuk, lekker en leerzaam, vonden wij. Willen jullie in de commentaren zeggen wat je er van vond?
Albert Schulp van Schulp Sappen bood Foodlog een prachtige plek aan de Vecht in Breukelen om de derde Foodlog Live, maar de eerste die we zo noemden, te organiseren. We zijn hem er dankbaar voor.

Op de markt en tijdens de pitches presenteerden zich:
- Tea by Me
- Het Wroetvarken
- Carezzo
- de Fryske
- Paperwise
- Wasabi4You
- Distilleerderij de Pronckheer
- Natuurboeren Roomijs
- Seaweed Harvest Holland
- Veldhoeve Kip
- Martha kookt lokaal
- Wouter van Teeffelen van @mijn eigen fruitboom
- Nijenrodebier
- Boer Erik
- Twinmedia

Albert Schulp verzorgde een rondleiding over zijn bedrijf en vertelde onderwijl over zijn manier van het boerenprobleem - geen geld kunnen verdienen als teler - oplossen. De eerste Beste Cider van Nederland werd gekozen. En er waren twee geweldige tafelgesprekken onder een prachtige Hollandse zon-met-witte-en-grijze-wolken-blauwe lucht.

Het ene gesprek ging over het kwaad en goed van (te) bewerkt voedsel. Het andere over hoe je moet landbouwen als je eindelijk loskomt van alle modepraat en modegeloven.

Het gesprek over gezonde voeding was realistisch en open is inmiddels online voortgezet. We hopen dat ook het gesprek over verstandige landbouw een on- en offline wordt voortgezet. Beide gesprekken winnen aan kwaliteit en inhoud als de deelnemers elkaar met regelmaat in de ogen kunnen zien.

Wil je volgend jaar gratis bij Foodlog Live zijn en in de loop van het jaar van andere voordelen genieten? Word dan nu meteen betalend lid van Foodlog.
Fotocredits: 'Gesprek tijdens Foodlog Live 2018', Foodlog Media
Henk Breman Foodlog Live
Fotocredits: 'Henk Breman, met stok, tijdens Foodlog Live', FL Media
Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.

Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.

Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.

Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.
Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.
Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.
Nieuws­brief
Ontvang dagelijks of wekelijks het Nieuws binnen de wereld van Foodlog

Most Liked Today