Foodlog schreef het afgelopen jaar over de grote en de kleine nieuwsfeiten. Prikte door het nieuws heen en verzamelde de nodige parels van commentaren.

We hadden het over omfietsvarkens en de nieuwe richtlijn Goede Voeding. Over superfoods, hartig ijs, het precies goede en niet meer lekkere effect van alcohol op seks en over mieren die zich gedragen als ketchup. Over antibiotica en de kanker die je wel en niet krijgt van het eten van vleeswaar. En over hoe je de beste koffie zet.

Hoeveel heb je onthouden van onze berichten en de reacties van onze soms geweldige, dan weer onuitstaanbare, maar af en toe zelfs briljante commentatoren?

Test je Foodlog-kennis met deze KerstQuiz!

De quiz bestaat uit drie delen: algemene vragen, reactievragen en tot slot de fotovragen. Op zondag 3 januari sluit de quiz rond middernacht en in de dagen erna beoordeelt de redactie de inzendingen.

Drie beste inzenders winnen kwaliteitspakket
Op donderdag 7 januari maken we de drie beste inzenders bekend. Zij winnen een pakket producten dat is samengesteld uit het kwaliteitsaanbod van onze Foodlogpartners.
Fotocredits: Kerstmis, Pixabay
Dit artikel afdrukken