De site is nog niet helemaal af. Dat gaat tussen nu en eind volgende week gebeuren. Het zijn teveel dingen en dingetjes om nu op te noemen. Dat komt vanzelf in de loop van de week.

We hebben besloten reclame te gaan toestaan. Het onderhoud van een site als deze kost nl. een forse duit die op dit moment allemaal uit de zak of energie van de redactie komt.
We gaan met ratings van commentatoren te gaan werken. Zonder ingelogd te zijn - en dus zonder account - kun je niet meer reageren. De achtergrondartikelen zijn alleen van commentaar te voorzien door commentatoren met meer dan 3 sterren. Zij hebben zich binnen foodlog of in de maatschappij in brede zin door hun gedrag en/of kennis bewezen daar waarde aan toe te voegen.

Nu kunnen we die sterren alleen nog handmatig toekennen. Maar zo moet het natuurlijk niet. Dat gaat zo snel mogelijk gebeuren door een brede foodloglezersraad die is samengesteld uit zowel sociaal als inhoudelijk wijze mensen van diverse signatuur en karakter.

Zoals je zult ontdekken, zijn we enkele dagen geleden alweer wat op het nieuws gaan letten. Het archief van enkele duizenden artikelen hebben we zo goed mogelijk verdeeld over de nieuw kanalen. Via tags en een veel krachtiger zoeksysteem wordt het beter ontsluitbaar dan voorheen.

De nieuwe rubrieken moeten zich weer gaan vullen. Ontdekkingen staan open voor een ieder die ze doet. In Geselecteerd beproeven we nieuwe producten die in de breedste zin des woords iets met eten te doen hebben. Van boeken tot tafellinnen, van soep uit een pakje tot verse en van nieuwe keukenapparaten tot de nieuwste tomatenrassen en nog veel gekkere lekkere dingen. Nieuws gaat de hele dag door. Wie eraan bij wil dragen omdat hij of zij het graag van een kort en zinvol commentaar wil voorzien is welkom. Achtergrond graaft dieper of doet het anders. Agenda spreekt voor zich.
Wie eraan bij wil dragen, meldt zich bij dick@foodlog.nl. Binnenkort beleggen we een redactievergadering.

En nu? Please help! Blader door de site heen en vertel wat je ervan vindt en waar je dingen ziet die niet zijn zoals het zou moeten zijn.

En welkom terug natuurlijk!
Dit artikel afdrukken