De komende vier weken - van maandag 29 juli tot zondag 25 augustus - gaat Foodlog in zomerstand. We publiceren minder en zetten de dagelijkse nieuwsbrief stop. In de Weekend Nieuwsbrief brengen we je op zaterdag het nieuws en de discussies van de hele week. Krijg je op zaterdag de Weekend niet? Regel het hier.

In Ondertussen, een nieuw onderdeel van Foodlog, brengen we in diezelfde periode het dagelijkse nieuws. Na de zomer blijft Ondertussen bestaan als je complete door Foodlog verzorgde venster op het nieuws over de nauw verbonden onderwerpen landbouw, voedselketen, gezondheid, energie, water en (geo)politiek.

Afgelopen weekend introduceerden we het nieuwe katern Context. Daarin staan we stil bij het nieuws en gaan we op zoek naar het perspectief. We maken van de zomerse rust en denktijd gebruik om dat katern tot leven te brengen. Check de eerste (wat vind jij dat wetenschap is of wat onderzoekers zouden moeten doen?), de meest geëngageerde (Veganisme radicaliseert) of die over kippengeluk.

Na de zomer blijft ook Context. In de zomer speelt het de hoofdrol. Laat je horen, zodat Foodlog alweer verder kan groeien in het ontwikkelen van gemeenschappelijke perspectieven of agreements to disagree.

We wensen je een een goede zomer, met een flinke bui op zijn tijd en geen extreme hitte!

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken