Goed dat er zo'n prijs is. Nu alleen maar hopen dat het fantasierijker wordt dan de Jaarprijs Goede Voeding van het Voedingscentrum.

Vorig jaar won Coffee on Wheels van Nestlé Professional de Grootkeuken Innovatieprijs ’08. De jury koos de innovatie uit 24 aanmeldingen. Ook dit jaar kunnen er weer innovaties aangemeld worden voor de opvolger van de prijs, de Food Hospitality Innovatieprijs ’09.

Begin april hebben alle bedrijven die producten of diensten aanbieden op de markt van eten en drinken in de zorg een uitnodiging ontvangen om een innovatie in te sturen voor de Food Hospitality Innovatieprijs ’09. De sluitingstermijn is 1 juli.De inzendingen worden daarna door een jury beoordeeld op een aantal vaststaande criteria. In juli maakt de jury een eerste selectie. Vervolgens worden een aantal inzendingen nader bekeken, getest of geproefd op locatie. Mede op basis van deze bevindingen kiest de jury vervolgens een aantal nominaties. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens een symposium in november.


bron: Food Hospitality
Dit artikel afdrukken