Wageningen organiseert een festival over voeding en gezondheid. De festiviteiten duren van 3 tot en met 7 oktober. Voor professionals en publiek wordt een verschillend programma georganiseerd.
Pierre Wind opent op 3 oktober het festival met een lezing over smaak. Op dezelfde dag is er ’s avonds een symposium over voeding en gezondheid waar Gerda Verburg een praatje zal houden. De volgende dag is de officiële opening van het restaurant van de toekomst en is er een conferentie van Food Valley getiteld ‘Consument insights, inside consumers’. Er is een speciaal programma voor kinderen, een freaky food show, en er wordt een poging gedaan het record ‘langs(t)lopendbuffet’ te verbeteren. Martin Bril en Bart Chabot sluiten het festival.
bron: VMT
Dit artikel afdrukken
Pierre Wind opent op 3 oktober het festival met een lezing over smaak. Op dezelfde dag is er ’s avonds een symposium over voeding en gezondheid waar Gerda Verburg een praatje zal houden. De volgende dag is de officiële opening van het restaurant van de toekomst en is er een conferentie van Food Valley getiteld ‘Consument insights, inside consumers’. Er is een speciaal programma voor kinderen, een freaky food show, en er wordt een poging gedaan het record ‘langs(t)lopendbuffet’ te verbeteren. Martin Bril en Bart Chabot sluiten het festival.
bron: VMT
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook