Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Ben je geïnteresseerd in de laatste food innovaties en trends? Ben jij werkzaam of onderneem je in de food sector? Schrijf jij over food? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste producten?
Kom dan naar de Food Startup Market. Dè markt om nieuwe voedselproducenten te ontmoeten en de producten te komen proeven.

Kitchen Republic is een broedplaats voor lokale foodproducenten, food-startups en kwaliteitscateraars. Grootkeukenleverancier Levens is al bijna 70 jaar actief in de foodservice, retail en de facilitaire branche.

De Food Startup Markt biedt ruimte aan meer dan 40 food-startups, een DJ, een open bar en heel veel om te proeven. Entree en drankjes zijn gratis; wil je ook proeven dan heb je een tasting card nodig. Deze tasting card is verkrijgbaar aan de deur voor €15. Hiermee krijg je bij iedere deelnemer aan de Food Startup Markt een hapje te proeven.

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie.

Informatie
Datum: donderdag 31 januari
Tijd: 15:30 tot 19:30 uur
Locatie: Kitchen Republic, Nieuwe Hemweg 4E, 1013 BG Amsterdam
Prijs: gratis, tasting card €15
Dit artikel afdrukken