Tijdens het Food Future Event krijg je binnen één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid en ondernemerschap in food.

Sprekers
Rob Beudeker (DSM Venturing) praat over innovatie in food en de potentie van start-ups.
Anita Scholte op Reimer (Albert Heijn Nederland) gaat het hebben over transparantie en integriteit.
Bert Urlings (Vion Food Group) vertelt over transparante ketens.
Arjan Jonkees (Kraft Heinz) en Trix van der Vleuten (Honig) gaan het hebben over het waarom en hoe achter de productverbetering bij Kraft Heinz.

Jaarprijs Goede Voeding 2017
Tot slot zal Frans Kok (Wageningen Universiteit) de Jaarprijs Goede Voeding 2017 uitreiken.

Na de lezingen en lunchpauze wordt in de middag het centrale onderwerp ‘The Future in Food’ uitgediept aan de hand van parallelsessies van elk 1,5 uur. Deze sessies zijn er om de vertaalslag te maken naar de praktijk van de foodsector en om diepgaander te informeren en discussiëren over onderwerpen die ‘s morgens plenair aan de orde zijn gekomen.

Het volledige programma en de sprekers zijn te vinden op de website.
 
Informatie
Datum: 23 maart
Tijd: 08.45-17.00u
Adres: Congrescentrum 1931, Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch
Voor wie: deze bijeenkomst is bestemd voor elke vak professional in de voedingsmiddelenindustrie.
Inschrijven kan hier.
Kosten: voor VMT/Voeding Nu-abonnees kost het evenement €495. Voor niet-abonnees is dit €595.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website.

Kom naar het Food Future Event en laat je bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen!
Dit artikel afdrukken