Het Utrechtse Janskerkhof wordt in het weekend omgetoverd tot een heus wijnparadijs waar wijnhuizen en wijncafe’s uit de regio hun kwaliteitswijnen presenteren.

Proef verschillende wijnen van over de hele wereld. Ontdek de fascinerende wereld van de wijn in zijn diversiteit en geniet van de lekkerste combinaties met bijpassende gerechtjes bij de Wijn Wereldreis.

Geniet verder tijdens het proeven van uw favoriete wijn van live muziek, swingende bandjes en diverse DJ’s. Stil je honger bij diverse lokale eetgelegenheden zoals de Croquetten Boutique, Armenian BBQ of de Lefevbre Oesterbar. Ook aan de kleintjes is gedacht: op zondagmiddag kunnen kinderen zich vermaken met het kinderprogramma.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website.

Informatie
Datum: 8 mei – 10 mei 2020
Tijd: 16:00 uur tot 01:00 uur vrijdag 10 mei, 14:00 uur tot 01:00 uur zaterdag 10 mei, 14:00 uur tot 20:00 zondag 10 mei.
Prijs: €3,50 entreebandje, vanaf €19,75 per workshop, tickets zijn online te bestellen. Entreetickets zijn inclusief glas voor het proeven van wijnen. Je betaalt bij de ingang €3 borg die je bij vertrek weer terugkrijgt.
Locatie: Janskerkhof, Utrecht
Dit artikel afdrukken