Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashWijnmaken in Brussel

Het wordt al gedaan in New York en Londen. Maar nu ook in Brussel. Wijnmaken kan in een stad. Druiven telen gaat er wat minder makkelijk en niet in grote hoeveelheden. Maar haal de druiven van ver, pers en vergist ze en rijp en bottel het sap in de stad en Brussel heeft zijn eigen wijn. Per jaar zo'n 30.000 flessen is de bedoeling. Wie zulks doet, haalt de krant.

De Tijd - Brussel krijgt zijn eigen wijn, 31 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Hans Peters
Hans Peters Levensmiddelenhandel
  • #1
  • 4 jun '19
  • 12:14

Wenen heeft het grootste areaal aan wijngaarden binnen de gemeentegrenzen, meer dan 600ha.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.