2
Fotocredits: 'Mondkapje', Pexels

FlashWeer geen Nederlandse mondkapjes

Overal worden ze verplicht, maar zelfs in Spanje hebben Nederlanders een excuus.

F&S deden boodschapjes inde Supermercado (NRC, vr, 24-07-20) https://t.co/sRyIzZ1GBe #FokSuk pic.twitter.com/geyyZGoZox

— Fokke & Sukke daily (@FenS_fans) July 24, 2020 Twitter , 26 jul 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Gerard Vriend
Gerard Vriend Logistiek
  • #2
  • 27 jul '20
  • 9:12

#1 Voor een ieder die nog leest. In de zomer zon heeft niemand een mondkapje nodig, maar in gesloten ruimten is het echt wel veel beter, zoals in een metro. De achterliggende gedachte is natuurlijk dat we zo snel mogelijk en zo normaal mogelijk kunnen bewegen en doen wat we graag willen. Maar zolang we door modderen zullen er steeds weer meer nieuwe gevallen opduiken en omdat we al weer een maand richting de winter gaan zullen het aantal gevallen snel toenemen waardoor de druk op de mensen en de economie nog verder toenemen. Het is niet anders, we zullen later in dit jaar onder druk van de economie vanzelf moeten gaan doen wat we al veel eerder hadden kunnen doen. Inmiddels verliezen steeds meer mensen hun baan en inkomen waardoor dit circus nog veel langer gaat duren. Wees wijs en draag een mondkapje in afgesloten ruimten. en houd afstand net als geen handen geven en blijf je handen wassen. Blijf veilig

Astrid Spijkers
  • #1
  • 27 jul '20
  • 7:55

Ach, waar ze vandaan komen maakt toch geen reet uit, ze helpen sowieso niet. Sterker, ik gebruik al sinds begin juni constant hetzelfde ding, gooi die pas weg als die echt vies is geworden of kapot.
In de metro, onder mijn kin met een motorbandana tot onder mijn neus(ik wil normaal kunnen ademen, na een minuut is het al flink benauwd, zelfs die stof van de bandana) waar een vrolijke opdruk op staat om te laten zien hoe belachelijk dit circus is.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.