Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Wagyu', Nice to Meat

FlashWagyu troost thuiseters

Nederland trakteert zich, als 'troost' na maanden binnen zitten en niet uit eten kunnen, op luxer en exclusiever vlees. Per kilo geven we 10% meer aan vlees uit dan vóór de corona-uitbraak. Bij Nice to Meat, de oudste horecaslager van Nederland, bestelden juist particuliere consumenten duurder vlees. Zo kon het gebeuren dat het meest exclusieve vlees dat er zo’n beetje te koop is, de Niku Tori van Japans wagyu, op de ranglijst van plek 743 naar de 32e plaats steeg. Daar hielp Nice to Meat wel een handje bij: "we hebben een klein stukje van 30 gram op een prikker gedaan. Zo heb je voor €6,50 euro al de ervaring van wagyu.”

AD - In coronatijden zetten we vaker luxe vlees op tafel: van wagyu-spies tot Tomahawk-steak, 8 okt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Erik van Dam
Erik van Dam Humane gezondheid
  • #1
  • 8 okt '20
  • 22:07

"De oudste horecaslager van Nederland" zit dus in Almere, een van de oudste steden van Nederland.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.