Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
0
Fotocredits: 'Volkorenbrood', Pixabay

FlashVoller volkoren

Volkorenbrood mag alleen volkoren heten als het 100% volkorenmeel bevat. Volkoren graanproducten bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals vezels, ijzer en B-vitamines. Volgens bakkerijgrondstoffenproducent AB Mauri kan volkoren nóg beter. Daarom is er nu Vollerkoren. Volkoren, maar dan met 35% meer vezels en extra verrijkt met vitamine D. Met drie sneetjes Vollerkoren heb je al minstens 30% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine D binnen. Mooi meegenomen in tijden van corona.

Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D | Bakkers in bedrijf, 2 feb 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.