1
Fotocredits: 'Eetvragen', Voedingscentrum

FlashVoedingscentrum zoekt mondige Nederlanders

De mond is de plek waar eten naar binnen gaat en waar vragen naar buiten komen. Wat betekent volkoren? Waarom staat light of zero frisdrank niet in de Schijf van Vijf? Wat is een goede kant-en-klare vleesvervanger? Hoe maak ik slimme keuzes bij de lunch? Bewustere eetkeuzes maken doe je ook door vragen te stellen, vindt het Voedingscentrum.

Het Voedingscentrum is de logische plek voor een eerlijk antwoord op al je eetvragen, zegt het centrum in zijn nieuwe 'eetvragen'-campagne. Met een dertigtal video's wil het Nederlanders mondiger maken en bewuster laten eten.

Adformatie - Voedingscentrum lanceert mondige campagne over eetvragen, 5 sep 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Matthijs Mahler
  • #1
  • 6 sep '22
  • 12:05

Over het algemeen wekt de communicatie van het voedingscentrum de indruk dat ie gemaakt is voor mensen die de lagere school hebben verlaten zonder die af te maken. Tikje infantiel.
Als je werkelijke voedingsdeskundigheid op een publieke site zoekt, met duiding van recente wetenschappelijke inzichten moet je bij de belgen zijn. Nice.be

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.