Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashVlees eten mag nog wel, koeien eten niet

In plaats van koeien moeten we kippen en varkens gaan eten. Koeien maken immers tot een keer of tien minder vlees van een kilo voer dan kippen. De weiden en akkers waar koeienvoer vanaf komt, kunnen we dan teruggeven aan de natuur. Aan het woord is geograaf professor Gerard Govers van de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL).

AD - ?Klimaat redden? Dan kan je beter kippen en varkens dan koeien eten?
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Carolien Makkink
Carolien Makkink Diervoeding
  • #1
  • 9 feb '19
  • 11:52

Maar zuivel eten mag nog wel. Uitgemolken koeien dan voortaan maar cremeren??

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.