Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashVisbouillon van planten

Impossible Foods in Californië maakte al bloedende vegetarische hamburgers en kunstkaas. De onderneming zegt nu ook vis zonder vis te gaan maken. In Nederland probeerde de Vegetarische Slager het al en pas nog was er de introductie van neotonijn. Het is Impossible Foods nog niet gelukt om vis te maken, maar al wel van planten getrokken visbouillon die volgens berichten zou smaken naar ansjovis.

Business Insider - Impossible Foods is diving into the fishless fish market, 13 jul 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Carolien Makkink
Carolien Makkink Diervoeding
  • #1
  • 15 jul '19
  • 10:11

Algenbouillon met smaakstofjes dus...

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.