2
Fotocredits: Unox soepen (Unilever), Epicanthus"

FlashUnox is en blijft warm van binnen

Unox is niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Het worstmerk hoort bij de Nederlandse 'culinaire identiteit'. Hoe geef je die vorm voor de komende 20 jaar? Nederland is op weg naar minder en beter vlees en meer plantaardig eten. Lastige klus, maar ook een dankbare uitdaging in de Nederlandse voedselindustrie omdat iedereen zich op de een of andere manier wel met Unox kan identificeren. En hoe pak je zo'n uitdaging dan aan? Juist, met het ontwikkelen van een kleurenpalet. Met ‘kou van buiten en warmte van binnen’ stapt Unox de moderne tijd binnen. Wedden dat de nieuwe culinaire identiteit ook weer uit soep en stamppot bestaat?

Adformatie - Unox krijgt nieuwe ?culinaire identiteit? , 3 mei 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Erik van Dam
Erik van Dam Humane gezondheid
  • #2
  • 6 mei '21
  • 21:26

Ik heb laatst voor m'n werk Unox rookworsten gehaald, want ik wilde er geen gezeur over hebben. En ze deden inderdaad niets onder voor de allergoedkoopste Aldi rookworst, wat een lachertje zeg!

Sytske Barkhuis
  • #1
  • 4 mei '21
  • 16:46

In de keuken hier staat niets van Unox...

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.