Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashTrump geeft China de schuld

De Amerikaanse president Trump wilde dat de Chinezen meer Amerikaanse spullen zouden kopen en de Amerikanen minder Chinese. Hij begon een handelsoorlog. China sloeg terug, want het land is nu eenmaal op export ingericht. Amerikaanse varkens, graan en soja moesten voortaan maar ergens anders heen. Amerikaanse boeren protesteerden tegen Trumps oorlog, want ze hadden juist prima exportperspectieven naar China. Nu de oorlog hen de kop kost, zegt Trump dat het de schuld van de Chinezen is.

Vilt - Vlaams infocentrum land- en tuinbouw - Trump maant Peking aan tot landbouwimport uit VS - VILT, 12 jul 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Gerard Vriend
Gerard Vriend Logistiek
  • #1
  • 14 jul '19
  • 22:30

Trump en China,

Het beleid van Trump is gevaarlijk voor Amerika. Een ander de schuld geven is zijn handelsmerk. Het wordt nog veel erger in de komende maanden. Een oorlog kost veel geld en levens.
Ook een handelsoorlog, vele boeren in Amerika plegen zelfmoord volgens de berichten.
De totale handel zal afnemen, en omdat Trump zijn beleid de Amerikaanse schulden heeft opgeschroefd van $400 miljard per jaar onder Obama tot meer als 1 triljard per jaar oftewel hoger als 5% levert hij de Amerikaanse economie uit aan de Chinezen.
De slechtste President ooit, al was Bush junior ook verschrikkelijk.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.