Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Toon Ruiken', screenshot, Rick Aalbers, twitter

Flash‘Terreurboeren’ luisteren naar agent Toon

Boeren hebben de troep die donderdagavond is gestort op de op- en afrit van de A18 bij Westendorp, vrijdag zelf opgeruimd. Dit na een gesprek met de Achterhoekse agent Toon Ruiken, die hen duidelijk maakte dat deze actie ver een grens over ging. Dat meldt De Gelderlander.

Dag na dag staan de kranten er bol van, bericht het Journaal erover en worden avond na avond talkshows volgepraat over boeren die niet meer tot zinnen zijn te brengen omdat ze boos zijn. Maar agent Toon Ruiken die inmiddels al twee jaar als een mens met mensen omgaat lukt het wel. Dat ondanks felle woorden eerder deze week, waarin hij niet schuwde om asbest, afval en brandstichting op en langs snelwegen als terrorisme te veroordelen.

Ruiken is blij dat de boeren de zaak op deze manier oppakken en hoopt dat dit het begin van het einde is van de ontwrichtende acties

Gelderlander - Boeren ruimen zelf zooi op langs A18: agent Toon Ruiken hoopt op begin van het einde van ontwrichtende acties, 30 jul 2022
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Coen Hubers
Coen Hubers Food- en agri-economie
  • #1
  • 30 jul '22
  • 17:23

Dat is waar ook, zijn al twee jaar doende. De goede oude tijd met ontbijt op het Catshuis. Wellicht dat Rutte maar eens met Toon deze traditie voort moet zetten.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.