Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Parkeermeter' Pixabay

FlashSteun Natuurmonumenten, kom met de auto

Natuurmonumenten ontdekt een nieuwe bron van inkomsten. Automobilisten die op een terrein van Natuurmonumenten parkeren, moeten binnenkort betalen. In Vorden deze zomer al. €1,75 per uur of 7 euro voor een dag. Onderzocht wordt nog waar het invoeren van betaald parkeren op andere terreinen goed kan.

Nu.nl - Natuurmonumenten voert betaald parkeren in om beheer te bekostigen | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl, 21 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Ted de Laat
Ted de Laat voorheen Food- en agri-economie, nu onderwijs
  • #1
  • 22 apr '20
  • 6:56

Goed idee. Of…? met de auto?! dat klinkt vreemd. Net als al die sporters die met hun auto naar de sportschool gaan en zich daar in het zweet werken en dan met hun auto weer naar huis gaan. Beter die auto voortaan echt thuis te laten. Daar knapt de lucht ook enorm van op (zie youtube's "Gestolen licht" o.a.).
Heb jaren geleden Natuurmonumenten al eens voorgesteld om met QR codes bij ingang van gebieden mensen te vragen onvrijwillig een bijdrage (toegangs-entree) te vragen als waardering voor het gebied. Oók dat kan weken want veen dragen hun favoriete en geliefde gebieden een warm hart toe.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.