1
Fotocredits: 'Milk chocolate', meineresterampe

FlashSlank met melkchocolade

Oké, het is een heel beperkt onderzoek maar het haalde wel de kolommen van het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Federation of American societies for experimental biology. En de voorpagina's van de media. Want wat zouden de Spaanse onderzoekers op het spoor zijn? Dat vrouwen na de menopauze slank zouden kunnen blijven door 's ochtends op een nuchtere maag 100 gram melkchocolade te eten. De chocoladeboost zou helpen lichaamsvet te verbranden en glucosespiegels te verlagen. Ook zou hij bijdragen aan minder hongergevoel en snacklust. Let wel, alleen bij ochtendconsumptie en bij de 19 postmenopauzale vrouwen uit het onderzoek.

Nieuwsblad - Deze chocolade houdt je volgens de wetenschap slank na de menopauze, 1 jul 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Yneke Kootstra
Yneke Kootstra Humane gezondheid
  • #1
  • 3 jul '21
  • 11:03

Dat pleit voor een lekkere bak volle kwark (vet!) met fruit en muesli (koolhydraten!). En al geloof ik niet dat cacao er voor zorgt dat mijn snacklust en hongergevoel verdwijnt, misschien moet ik dan toch eens de cruesli met chocolate nibs proberen.....

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.