2
Fotocredits: 'Sense margarine', Superunie

FlashSense maakt comeback

Het margarinemerk Sense maakt een comeback bij Boni, Boon’s markt, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Poiesz, Plus, Spar, Vomar en Sligro. Het nieuwe oude merk komt terug in zowel smeer- als bakvarianten. Nieuw oud merk? Jazeker, 21 jaar geleden ruilde margarinemaker Van Dijk Foods zijn smeermargarine Sense met Unilever voor diens frituurvet Diamant. Unilever draaide Sense de nek om - margarinemerken had het bedrijf al genoeg. Superunie, de inkooporganisatie achter al die supermarktformules, maakt er nu een huismerk van: net zo smakelijk als vroeger, alleen beter en duurzamer. Logisch, want Sense is plantaardig én palmolievrij. "Dat maakt Sense", zegt Superunie. Echte boter is weer helemaal uit.

LMK - Superunie herintroduceert Sense, 20 apr 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Carolien Makkink
Carolien Makkink Diervoeding
  • #2
  • 26 apr '21
  • 9:54

Voor de geïnteresseerden: hier de verschillende smeersels en vloeibare spullen van Sense, met hun samenstelling. Zelf heb ik er geen behoefte aan, ik gebruik roomboter op brood en olijfolie of koolzaadolie in de keuken.

Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #1
  • 21 apr '21
  • 18:04

En zo hoopt het linolzuur in die vrolijke margarinesmeerders, die veronderstellen gezond bezig te zijn, zich weer verder op en wrijft de gezondheidsindustrie zich in de handen.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.