Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashSchone anus van meer belang dan volle maag

Menig Nederlander vreest eerder het moment dat het wc-papier op is, dan dat er niets meer te eten is. Een Foodlogverslaggever zag tot zijn verbijstering dat het waar is. In supermarkten is werkelijk geen rolletje wc-papier meer te vinden. Wel nog aardig wat kip en vlees en een overvloed aan vegetarische snacks. Maar die kont. Wereldreizigers weten dat er uitstekende alternatieven zijn om de anus te vrijwaren van ongerechtigheden. Volgens de Telegraaf staat het bidet opeens extra in de belangstelling.

De Telegraaf - Run op toiletpapier geeft ook verkoop spoelbidet een zetje, 16 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Maria Janssens
Maria Janssens Eindtijd deskundige
  • #2
  • 17 mrt '20
  • 12:26

Als je even in een land hebt gewoond waar pleepapier en bidets een luxe voorziening zijn, waar de linkerhand beschouwd wordt als de 'onreine hand', dan is hamsteren eigenlijk volkomen normaal ook voor wereldreizigers, misschien juist wereldreizigers. In desbetreffende landen is pleepapier een teken van rijkdom.

Natuurlijk het liefst die zuinige geparfumeerde dingetjes met zedig bloemetjes motief. In diezelfde landen is kleding alles. Liever maaltijden overslaan dan er armoedig uitzien.

Hens Baltesen
Hens Baltesen Land- en tuinbouw
  • #1
  • 16 mrt '20
  • 23:13

Ik vroeg me al af waar al dat pleepapier voor nodig was, wat voor handigheidje had men uitgevonden? Maar de conclusie is dus dat je er gewoon je kont mee moet afvegen. Ik had op iets originelers gehoopt.
Vandaag in m'n eigen super was er kennelijk selectief gehamsterd, nauwelijks nog verse groente, geen diepvries en geen chips. Wijn, kaas en andere zuivel in overvloed. Ik moet strategisch gaan inkopen geloof ik, anders zit ik morgen al zonder bijv. verse groenten. :-(

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.