1
Fotocredits: 'Apples', JanneM

FlashRood nog beter dan groen

'An apple a day keeps the doctor away'. Dat wist je al. Appels verlagen het LDL (slechte cholesterol). In de schil zit de helft van alle vezels van de appel en ook veel magnesium en vitamine C. Rode appels zijn nóg beter. Ze bevatten driemaal zoveel pectinevezels als groene. Zonde om die weg te schillen, zegt een journalist die er verstand van zegt te hebben. Of je de dokter daarmee weghoudt? Wij durven het niet te garanderen.

AD - Waarom je beter een rode dan een groene appel kunt eten, 27 mei 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Gert van der Hoek
  • #1
  • 27 mei '20
  • 22:08

Ja hoor, "LDL" is weer slecht?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.