Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashPuistjes van chocolade

Cacao heet gezond. Daarom verkoopt chocolade als een trein, terwijl het natuurlijk gewoon snoepgoed is. Professor Seidell neemt zoete wraak: weet dat je puistjes van chocolade krijgt?


Twitter - jacob seidell on Twitter, 23 apr 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Bert Tijhoff
Bert Tijhoff Breed georienteerd
  • #1
  • 25 apr '19
  • 9:00

Cacao is natuurlijk niet hetzelfde als chocolade. Zo zit er in witte chocolade slechts cacaoboter en geen cacaopoeder. Volgens voedingcentrum spreken we van melkchocolade bij minimaal 25% cacao en van puur bij minimaal 35% cacao. Het onderzoek van professor Seidel beperkt zich tot melkchocolade. Of een stuk chocolade van 85% cacao ook meer puistjes geeft is dus maar de vraag. De gezondheidsvoordelen van zulke pure chocola zijn al wel aangetoond en worden ook door het Voedingcentrum aangegeven. Pure Chocola

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.