1

FlashPluim voor WHO die niets van voeding snapt

Een wereldberoemde professor in de voeding vindt het geweldig dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) pleit voor gezond eten om weerbaarder te zijn ziektes. De gezondheidsautoriteit snapt alleen weinig van voeding, zegt hij.

Twitter - Dariush Mozaffarian on Twitter, 22 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Gonneke van Veldhuizen-Staas, lactatiekundige NLG
Gonneke van Veldhuizen-Staas, lactatiekundige NLG Humane gezondheid, lactatiekundige, docent lactatiekunde, webwinkelier
  • #1
  • 25 apr '20
  • 20:50

Maar de WHO is al lang ingepakt door de slechte vetten lobby en houd daarmee de vet=slecht mythe in stand. Ondertussen blijven deskundigen die wijzen op het belang van vitaminen, mineralen en spore elementen, zoals de orthomoleculaire artsen weg gezet worden in het alto of kwakzalvershoekje. Inmiddels zijn er al preliminaire onderzoeken gedaan naar eventuele verbanden tussen vitamine D status en de ernst van de doorgemaakte Corona besmetting. De resultaten lijken sterk te wijzen op een verband tussen lagere D status en meer /ernstige verschijnselen.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.