Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
1
Fotocredits: 'Hamburger', pxhere.com

FlashPlantaardige Whopper naar vleesland

De Vegetarische Slager en Burger King gaan samen de plantaardige Whopper op de markt brengen in China, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Unilever - waar de Vegetarische Slager onderdeel van is - presenteerde in november het ambitieuze plan om binnen vijf tot zeven jaar de jaaromzet in plantaardige producten te vervijfvoudigen. De uitrol van de plantaardige Whopper kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. De plantaardige Whopper moet dan wel aanslaan bij de consument: drie Latijns-Amerikaanse landen stonden in 2018 nog in de top 10 van hoogste vleesconsumptie per capita.

Unilever?s The Vegetarian Butcher expands plant-based Whopper roll out in Latin America, the Caribbean and China, 6 jan 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Arend Van 't Oever
Arend Van 't Oever Biotechnologie
  • #1
  • 10 jan '21
  • 11:01

Grote groei, maar absoluut nog immer een klein aandeel. In Nederland is ca 4,5% van het marktaandeel vleesvervanger ( onderzoek abn amro). De markt voor vlees is al jaren vrij stabiel.
Om te groeien (geld verdienen) kun je dus beter in de vleesvervangers stappen. Niets anders dan een logische stap dus. Zo verschillend zal het wereldwijd vast niet zijn.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.