Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashPlantaardige melk bij Albert Heijn

Wat gewone mensen waarnemen, ziet een trendonderzoeker natuurlijk ook. Zoals Anneke Ammerlaan die in het Algemeen Dagblad zegt dat het er de tijd niet naar is om nieuwe plantaardige zuivelproducten in de winkel te zetten. Toch doet Albert Heijn het. Yoghurt en drinks van Abbot Kinney's (ondanks de naam puur Nederlands onderdeel van Wessanen). Amandel, kokos en haver. Vorige week zag de trendonderzoeker lege zuivelschappen in de supermarkt, op dure plantaardige producten na. Laten de nieuwe zuivels bij AH nu net onder de dure vallen.

Algemeen Dagblad - Albert Heijn breidt plantaardig assortiment uit met ?zuivel?, 24 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #2
  • 25 mrt '20
  • 8:24

Ik kan het nou niet vies vinden, ik neem dan de haver- of rijstmelk van andere merken, maar ik drink het niet puur. Meestal met cacao (chocomelk) of muesli/pap ermee maken en dat gebeurt zelden. Het is iig veel langer houdbaar in de koelkast dan gewone melk, soms staat hier een pak 2 weken en is het nog steeds goed. Ik koop het dus ook niet zo vaak

Maar als de gewone melk op is wordt de mens idd wanhopig, want ze weten niet beter of er moet melk bij het brood oid zijn. Mijn vader heeft 2 pakken volle per week, de houdbare. Hij zegt "als het er niet is jammer, dan drink ik even geen melk"

Maria Janssens
Maria Janssens Eindtijd deskundige
  • #1
  • 24 mrt '20
  • 16:27

Ik heb ze eens geprobeerd, jgggg. Hoe wanhopig kun je zijn.

Echte eindtijden ;)

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.