Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog
2
Fotocredits: 'Oxo bouillonblokjes', Wikimedia

FlashPlantaardig bouillonblok met vleessmaak

Oxo is een van de oudste merken instant-bouillon, misschien wel hét oudste. Een bedenksel van Justus von Liebig. Hij dacht dat mensen baat zouden hebben bij vleesextract. Voor genezing en behoud van de gezondheid. De hele wereld gebruikt bouillonblokken in keukens. Al geruime tijd zijn er ook groentebouillonblokken. Maar wonderlijk, die smaken niet naar vlees en dat wordt als een gemis ervaren. Daarom is er nu Oxo met vleessmaak, maar van ingedampte groentesappen.

The Guardian - Oxo to launch vegan beef-flavoured stock cubes, 20 jan 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Sytske Barkhuis
  • #2
  • 21 jan '20
  • 12:12

Tja; er zijn mensen die geen vlees/kip willen eten, maar hun groenten moeten dan wel naar vlees/kip smaken.
Gelukkig is dat spul ook stinkend duur, dus wat mij betreft gaan ze hun gang maar.

Astrid Spijkers
  • #1
  • 21 jan '20
  • 11:11

Het zegt het toch ook al: GROENTEbouillon, zijn de mensen nou echt zo dom of gewoon stinkend verwend? Ik koop ook weleens peterselie bouillonblokjes, die smaken helaas niet naar kip, ach wat jammer nou, dan koop ik er toch kippebouillonblokjes bij? Nee, we willen groentebouillonblokjes, maar ze moeten WEL naar vlees smaken, wat een gezever zeg. En dat is dan ook nog eens een nieuwsbericht, waar maakt de mens zich tegenwoordig toch onnodig druk om.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.