1

FlashPlan Gosschalk faalt opnieuw

Slachter Gosschalk moest dicht omdat het duidelijk zichtbaar dieren mishandelde voor de slacht. Als het een goed plan opstelt om de misstanden te voorkomen, mag het bedrijf weer open. Het heeft inmiddels een aantal plannen ingediend, maar nog steeds is de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit niet tevreden. De slachter blijft dicht. De varkens en koeien worden bij andere slachters geslacht die het er drukker door krijgen. Het is goed als de NVWA daar ook even gaat kijken, want vermoedelijk maakte Gosschalk er door drukte en de inhuur van nieuw personeel zo'n zooitje van.

Boerderij - Gosschalk mag nog altijd niet slachten van NVWA - Boerderij, 13 aug 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
ej van Ginkel
ej van Ginkel Land- en tuinbouw
  • #1
  • 13 aug '21
  • 21:31

Hoe moeilijk kan het zijn je kijkt hoe de andere slachterijen werken en zet dat in het plan dan kan de NVWA dat toch niet weigeren?
Of ben je gewoon vogelvrij en speelbal van een NVWA die hun eigen falen proberen weg te poetsen, tenslotte liep de NVWA daar toch controleurtje te spelen toen die filmpjes gemaakt zijn.
Is er ook al een commissie ingesteld die het kennelijke falen van de NVWA als organisatie en van de aanwezige controleurs heeft onderzocht?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.