Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashOpwarming veroorzaakt opwarming

Aaltjes in de bodem in koude gebieden op aarde, worden volgens onderzoek actiever als hun koude omgeving warmer wordt. Ze gaan meer eten en produceren daardoor meer CO2. Het resultaat: het wordt warmer.

BNR - Opwarming zorgt voor actievere aaltjes en daarmee ook voor meer CO2, 26 jul 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Joep Goossens
Joep Goossens Consument
  • #1
  • 27 jul '19
  • 17:28

Niet alleen aaltjes.
Mensen in koude gebieden op aarde, gebruiken meer brandstoffen als hun omgeving warmer wordt. De koeling van voedsel en het gebruik van airco's zorgen voor meer CO2. Het resultaat: het wordt warmer.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.