4
Fotocredits: 'brew', Free-Photos

FlashOpeens is er te veel gerst

Brouwgerst heet het. Voor bier. Brouwers denken er wat minder van nodig te hebben de komende tijd. Het noopt het boerenbedrijf er toe om burgers te smeken om toch vooral bier te (blijven) drinken. Want de gerstoogst is aanstaande. En wat moeten ze met brouwgerst in de schuur?

Boerenbusiness - Red de gerstmarkt, drink een biertje - Inside Granen & Grondstof, 14 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Jos van Vonderen
Jos van Vonderen Land- en tuinbouw
  • #4
  • 16 apr '20
  • 15:04

Een beetje slimme ondernemer weet wel een oplossing te bedenken.
i.p.v. tarwekiemgras maak je gerstekiemgras, hoppa een nieuw supperfood.

ej van Ginkel
ej van Ginkel Land- en tuinbouw
  • #3
  • 16 apr '20
  • 10:51

Whisky stoken neemt minder ruimte in en kun je lekker lang bewaren.

willem van aaken
willem van aaken Land- en tuinbouw
  • #2
  • 16 apr '20
  • 7:18

Waar moet de baktarwe dan heen?

Joep Goossens
Joep Goossens Consument, gepensioneerd
  • #1
  • 15 apr '20
  • 10:54

Kan er geen gerstemeel van worden gemaakt?
In Duitsland en Frankrijk bakken ze er brood van, gemengd met tarwe anders valt het uiteen. Hier wordt er gort van gemaakt. Zou jammer zijn als dit gezonde product geen weg naar de consument zou vinden.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.