Een beetje slimme ondernemer weet wel een oplossing te bedenken.
i.p.v. tarwekiemgras maak je gerstekiemgras, hoppa een nieuw supperfood.
Brouwgerst heet het. Voor bier. Brouwers denken er wat minder van nodig te hebben de komende tijd. Het noopt het boerenbedrijf er toe om burgers te smeken om toch vooral bier te (blijven) drinken. Want de gerstoogst is aanstaande. En wat moeten ze met brouwgerst in de schuur?
Een beetje slimme ondernemer weet wel een oplossing te bedenken.
i.p.v. tarwekiemgras maak je gerstekiemgras, hoppa een nieuw supperfood.
Kan er geen gerstemeel van worden gemaakt?
In Duitsland en Frankrijk bakken ze er brood van, gemengd met tarwe anders valt het uiteen. Hier wordt er gort van gemaakt. Zou jammer zijn als dit gezonde product geen weg naar de consument zou vinden.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.