9
Fotocredits: 'Dessert', Pxfuel

FlashOnverantwoord op restaurant

Onder toeziend oog van agenten moesten vanavond tientallen gasten hun etentje in all-inclusive Wereldrestaurant Samen aan de Haagse Brasserskade afbreken. Er zaten te veel mensen binnen. Dat mag niet in coronatijd. De eigenaar zei 'sorry' tegen de gasten en betaalde hen een deel van hun toegangsgeld terug. De gasten hadden zelf niet door de eigenaar te veel mensen had binnengelaten. Ze mochten binnen en dachten daarom dat het wel OK moest zijn. Niks eigen verantwoordelijkheid, zoals Rutte wil. Gewoon lekker op restaurant en liefst veel te veel voor te weinig.

De Telegraaf - Haags all-inclusive restaurant ontruimd wegens topdrukte, 26 sep 2020
 • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
 • #9
 • 30 sep '20
 • 20:20

Dus het is prima dat ontzettend veel bedrijven naar de klote gaan, straks die mensen allemaal een uitkering hebben ipv normaal werk en dat wij allemaal maar bang thuis moeten gaan zitten in de hoop dat het allemaal wel overwaait? Want dat gaat echt niet gebeuren. We worden steeds meer verdrukt tot we toegeven straks en allemaal, in de rij gaan staan voor een chip, of gifmengsel met digitale ID kaart of wij wel gevaccineert zijn.
Censuur wordt ook steeds erger, in Autsraliƫ gaan ze nu kampen oprichten om mensen die tegen het beleid zijn op te sluiten???? Hier in NL is Liegbeest de Jonge alweer verder aan het drammen om andersdenkenden de mond te gaan snoeren dmv censuur.
Nou meid, ik ga wel in dat kamp zitten dan, liever met opgeheven hoofd zonder gif in mijn lijf mijn dood tegemoet dan volledig geknecht te worden en mezelf geen mens meer voelen als er teveel mensen niet zien wat voor dictatuur er gaande is en dus ook niet samen wil komen om dat tegen te gaan.
Vraag je nou alleen maar gewoon eens simpel af waarom cafe's om 22 uur dicht moeten. Gaat een virus slapen om die tijd? Het roken is al enorm afgeknepen, drank is het volgende wat onherroeplijk ingedamd wordt tot het slechts thuis met je familie of hooguit 3 vrienden te mogen nuttigen. We mogen geen plezier meer hebben, alles wat ons plezier gaf wordt afgenomen. Ik ben niet zo vrij, maar nu ben ik zelfs in staat om op straat hardop te gaan lopen zingen, omdat het in de kerk en bij het voetballen niet meer mag. Beide ging ik niet heen, maar uit principe en meededogen zou ik graag mijn meeleven op die manier willen betuigen.
Er is alweer een verpleeghuis gesloten, leuk voor die ouderen, kwijnen ze weer weg, nog meer doden voor de statistieken. Kinderen lijden enorme psychische schade, wie weet hoeveel er daaronder binnenkort, vooral studenten, straks zelfs zelfmoord gaan plegen? Leuk voor de statistieken, want ze doen dan ook een testje en ja hoor, ze pleegden zelfmoord met cojona, weer cijfers voor de statistieken.

Sytske Barkhuis
 • #8
 • 30 sep '20
 • 17:20

Dat het veel maatregelen zijn betekent niet dat iedereen met iedere maatregel te maken heeft.
En als er veel mensen de straat op gaan betekent dit enkel dat er grotere kans is dat er nog strengere maatregelen genomen zullen worden.

Astrid Spijkers
 • #7
 • 30 sep '20
 • 14:31

Jemig zeg, 10.000 dan, godsamme, wat maakt een gatel wat ik noem nou uit?? Het gaat erom dat hoe meer mensen de straat op gaan, hoe minder politie uberhaupt KAN optreden en hoe meer ze het eens zijn met de reden waarom, want ook zij zijn allerlei maatregelen, zo niet alle, zat.

Hoe groter het aantal, hoe minder kans je hebt om een boete en/of klappen te krijgen toch? Vind jij het okee wat er nu weer over ons uitgestort wordt? Het gaat nog veel erger worden als je naar landen om ons heen kijkt wat ze daar flikken als de massa niet samen komt en massaal nee gaat zeggen.

Sytske Barkhuis
 • #6
 • 30 sep '20
 • 14:09

#5 Astrid,
Hoe kom je bij 5 miljoen?
Behalve dat men geen boete wil zijn er toch zat mensen die er absoluut geen trek in hebben om massaal de straat op te gaan.

Astrid Spijkers
 • #5
 • 30 sep '20
 • 13:34

Sytske, hoeveel boetes denk jij dat er uitgedeeld worden als er 50 man de straat op gaan? En hoeveel als er 5 miljoen de straat op gaan?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.