2
Fotocredits: 'Kok', pixabay

FlashChefs in New York rijker door rijken

New Yorkse chef-koks die door het sluiten van hun restaurant brodeloos zijn geworden, kunnen een aardige career move maken. Een aantal koks van de allerbeste restaurants in de stad is inmiddels bij rijke families aan het werk als privé-kok. Niet alleen omdat ze het werk in de keuken missen, ook omdat de verdiensten goed zijn. Een souschef die $100.000 per jaar verdiende, kan in dienst van een superrijke New Yorkse familie tot het dubbele vragen.

Business Insider - Wealthy families are hiring laid-off chefs from NYC's cratering restaurant scene ? and paying them up to twice as much to be private employees, 5 mei 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Jan Peter van Doorn
Jan Peter van Doorn Marketing en reclame
  • #2
  • 6 mei '20
  • 16:41

Zo komt het toch weer goed met de wereld. Naast de eigen IC nu ook een eigen Chef.

Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #1
  • 5 mei '20
  • 22:37

Dat dubbele tarief zit zo: hi Gordon, vanavond komt mijn zoon dineren en hij neemt zijn nieuwe vriendin met haar zoontje van 11 mee. Mijn zoon houdt niet van vis, zijn nieuwe vriendin is veganiste en haar zoontje heeft een lactose- en glutenallergie. We hebben mijn zoon al 2 maanden niet gezien en verheugen ons heel erg op dit weerzien. Wil je voor vanavond dus een speciaal 5 gangen diner samenstellen?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.