Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashNutella legt zijn grootste fabriek stil

In een Frans stadje in Normandië staat de grootste Nutella-fabriek ter wereld. Een kwart van de wereldproductie, 600.000 potten Nutella per dag, rolt er dagelijks van de band. Maar nu even niet. Fabrikant Ferrero legde de productie stil, uit voorzorg, nadat er een 'kwaliteitsgebrek' geconstateerd was. Of er een bacterie of wat anders in het spel is, moet met een paar dagen duidelijk worden. Nutella-liefhebbers hoeven niet te vrezen voor een terughaalactie of schaarste, haast zich Ferrero te benadrukken: met geen enkel product dat momenteel in de handel is, is iets mis.

RetailDetail - ?s Werelds grootste Nutella-fabriek ligt stil, 22 feb 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Hasna Chelhi
Hasna Chelhi Redactie Foodlog
  • #1
  • 27 feb '19
  • 12:58

De Franse Nutella-fabriek draait sinds maandagochtend weer op 100% van zijn productiecapaciteit, meldt Retail Detail. De reden achter het stilleggen van de fabriek is volgens Ferrero het vermoeden van een kwaliteitsgebrek bij het malen en roosteren van de hazelnoten. Verdere details wilde de fabrikant niet geven.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.