Gezonde Innovatie Awards aanmelden
World Food Day aanbieding
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashMoestuintjes opgevolgd door insecten

Albert Heijn leerde moeder, vader en kind dat groenten echt ergens moeten groeien en daar tijd en aandacht voor nodig hebben; anders verpieteren ze. Nu iedereen weet dat de insecten doodgaan, onder meer door het kweken van planten voor ons, is het tijd voor het sparen van insectenplaatjes. Echte kan natuurlijk niet, maar augmented reality houdt ze voor eeuwig levend.

Adformatie - Dit keer geen moestuintjes bij de Albert Heijn, maar insecten sparen, 17 mrt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Bert van Ruitenbeek
Bert van Ruitenbeek Adviseur duurzame landbouw en voeding
  • #1
  • 18 mrt '19
  • 8:50

Deze week start in 150 biologische speciaalzaken EkoPlaza, Odin, Natuurwinkels) een winkelsafari met zoektocht naar wilde dieren die te maken hebben met de biodiversiteit en balans op biodynamische boerderijen. (www.stichtingdemeter.nl) Mooi dat AH onze kinderen ook iets gaat bijbrengen over het belang van biodiversiteit. Dat is een belangrijke stap. Nu nog het helemaal doordenken hoe je daar in assortiment handen en voeten aan geeft. Op naar een gifvrije landbouw. De biologische en biodynamische boeren laten zien dat het kan.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.