Landbouw zonder chemie
Digital Food Conference
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashMinder dan bladgoud

Volkskrant restauranttester Hiske Versprille waarschuwt voor nep met een grote mond in Rotterdam. Ze at bij Goud achter de Euromast. Ze kreeg rivier- in plaats van Oosterscheldekreeft, protesteerde en werd afgebekt. Echte was te duur en daarom moest het restaurant haar wel belazeren. Op wat hapjes na, blijkt Versprille ontevreden. Een restaurant van en voor bluffers zonder smaak. Baas is de grote kale kok Den Blijker die, volgens Versprille, dik tevreden is over zijn nieuwe tent.

de Volkskrant - Bij restaurant Goud van Herman den Blijker is zelfs de kreeft nep, 15 jun 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Cécile Janssen
Cécile Janssen Foodlog redactie
  • #1
  • 16 jun '19
  • 22:13

"Hier is ongetwijfeld iets misgegaan", reageert Den Blijker in het AD. "Mogelijk heeft een van de koks in de haast het verkeerde ingrediënt gepakt.” Hij vindt de recensie erg ‘op de man gespeeld’ en vooral "heel naar voor de jongens in de keuken, die veertig tot tachtig uur in de week het beste van zichzelf geven. Dat je met zo'n stuk mensen pijn kunt doen, realiseert de journaliste zich niet.”

Wat Hiske Versprille dan weer de reactie ontlokt, op Twitter: "Schaamteloos".

Het AD publiceert woensdag een eigen recensie over Goud, kondigt de krant aan. De NRC ging in april al eens. Herman den Blijker ziet ze wel komen: "Ik heb natuurlijk liever een lovend stuk, maar ik heb wel genoeg credits om een tikje op te kunnen vangen. We hebben geen afzeggingen gehad, de zaak zit vanavond echt bomvol.”

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.