FlashMarqt-winkels vliegen de deur uit

Koud is bekend dat de oprichters van Marqt van de rechter moeten instemmen met de overname van Marqt door Ekoplaza, of de voorspelde uitverkoop komt op gang. Albert Heijn neemt nog twee Marqt-filialen over. Op toplokaties: de eerste Marqt op de Overtoom in Amsterdam en de Rotterdamse vestiging aan de Nieuwe Binnenweg. De Marqt-medewerkers mogen kiezen: of ze werken voortaan voor Albert Heijn, of ze gaan in andere Marqt-filialen aan de slag.

Het Financieele Dagblad - Albert Heijn neemt nog twee Marqt-filialen over, 25 okt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Juliette Lepez
Juliette Lepez Journalistiek rond voeding en voedsel
  • #1
  • 13 dec '19
  • 8:52

Op donderdag 12 december heropende de eerste van de twee Marqt-winkels die Albert Heijn overnam. De primeur was voor het filiaal aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De opening in Den Haag is zaterdag 14 december.

“AH heeft de ambitie om in binnensteden de winkel om de hoek te zijn”, schrijft Distrifood. In de nieuwe winkels kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor versbereide maaltijden voor ontbijt, lunch en diner.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.