Je kan ook daar limieten instellen om hamsteren tegen te gaan toch? Een restaurant heeft ook maar beperkt tafelruimte, zo moet je dan eens rekenen met slechts een klein beetje meer voor de afhaal
Topkok-zonder-sterren Ron Blaauw verkocht nog nooit zoveel rijsttafels en saté uit zijn bezorgkeuken in Amsterdam als deze week. Vierhonderd bestellingen per dag. Niet meer verantwoord. Bezorgers en chefs samen in de keuken en dan telkens met eten langs de deuren. De bezorging is gestopt. Net als die van Het Bosch Delivery, ook in Amsterdam.
MissetHoreca - Gastrobars Ron Blaauw stoppen met bezorging: 'het voelde niet goed meer' - Misset Horeca, 23 mrt 2020Je kan ook daar limieten instellen om hamsteren tegen te gaan toch? Een restaurant heeft ook maar beperkt tafelruimte, zo moet je dan eens rekenen met slechts een klein beetje meer voor de afhaal
Moet dat echt? Kan je niet bedenken hoeveel klanten een restaurant normaal op 1 avond zou hebben en dat ze dat aantal in afhaal om kunnen zetten? Dan hoef je echt niet meer te maken en verkopen dan je normaal doet, op = op beleid? Of maximaal 2 per klant? Als mijn vriezer leeg is en ik ga naar de afhaal chinees kan ik 1 of 2 maaltijden nemen, maar ik kan er ook 10 nemen. Is extra drukte voor hun, maar mijn vriezer zal weer vol liggen.
Eeeeh, welk artikel lees JIJ? LEES het eens wat hierboven staat over het aantal maaltijden???????
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.