Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashLuchtdichte zakjes-koken wint terrein

Harde cijfers zijn er niet. Maar aan de hand van verkopen van relatief goedkope sous-vide-staven, die in een pan water gehangen kunnen worden, mag verondersteld worden dat in meer particuliere huishoudens sous-vide wordt gekookt. Er moet dan ook een apparaat staan dat plastic zakken met inhoud luchtleeg zuigt en dicht last. Alweer meer plastic? Help!

AD - Koken uit zakjes maar dan gezond: deze kooktechniek wordt steeds populairder, 9 sep 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 10 sep '19
  • 18:40

Tja, dacht ik ook al: nog meer plastic. Wat is er zo bijzonder aan deze manier van koken dan, is au bain marie niet meer 'in'? Of gaat het om het later in te kunne vriezen, kun je toch ook gewoon tupperware bakjes oid gebruiken? Haal een keer chinees, dan heb je ook prachtig mooie bakjes daarvoor.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.