1
Fotocredits: 'Jumbo Stadskanaal', Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單), via Wikimedia Commons

Flash‘Laagste prijs’ wassen neus

In Nederland claimen 8 supermarktketens onafhankelijk van elkaar de allergoedkoopste te zijn. Ten onrechte, vindt de Consumentenbond. Uit prijspeilingen blijkt geen enkele supermarkt over de hele linie de goedkoopste te zijn. Met trucjes proberen supermarkten hun claims te rechtvaardigen. Zoals kleine lettertjes of verouderde prijsonderzoeken van de Consumentenbond. Dirk van den Broek en Hoogvliet beloven beterschap en gaan stoppen met deze verwijzingen. Niet alleen supermarkten krijgen de wind van voren, ook reisorganisaties en andere winkelbedrijven verkopen volgens de bond meestal onzin met hun laagsteprijsgarantie. Om dat de diverse betrokkenen onder de neus te wrijven, deelt de Consumentenbond zijn bevindingen met de Autoriteit Consument & Markt.

Consumentenbond - Laagsteprijsgarantie meestal onzin | Consumentenbond, 29 apr 2021
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Erik van Dam
Erik van Dam Humane gezondheid
  • #1
  • 3 mei '21
  • 19:15

Volgens mij hanteert de Consumentenbond al jarenlang exact dezelfde inhouw van het prijspeil winkelwagentje. Dan moet het niet zo moeilijk zijn om juist op die inhoud het goedkoopst te zijn

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.