Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashKip doodt vos

Ze denken het, maar zeker weten ze het niet, op een biologische boerenschool in Frankrijk. Dat de dode vos die ze vonden door een kip is omgebracht. Ze vonden de vos in het nachthok. Hij had zich toegang weten te verschaffen. Niet ongewoon, vossen zijn goede inbrekers. Meestal houden ze, eenmaal binnen, geweldig huis onder de kippen. Deze niet. Een van de kippen, of wie weet allemaal samen, heeft de vos te grazen genomen. Denken ze. Maar nergens op het internet vinden we nog zo’n sterk verhaal.

The Guardian - Chickens 'teamed up to kill fox' at Brittany farming school, 13 mrt 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 14 mrt '19
  • 11:06

Zat er geen haan bij dan? Die horen nl bij de kippen rond te hangen ter verdediging en zeker als er een paar bij zitten kan ik het me zeker wel voorstellen dat ze zich voldoende kunnen verdedigen om een vos te doden, als ze maar de juiste plekken te pakken hebben.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.