1
Fotocredits: Kalveren, Krizii

FlashKalfjes in het restaurant

De prijs voor kalfsvlees daalt flink. Dat komt omdat consumenten dat niet kopen voor thuis. Ze eten het in restaurants, maar die zijn nu gesloten. Tip: eindelijk kun je zonder pasje naar bijvoorbeeld de Hanos en de Sligro. Daar halen topkoks het ook.

Boerderij - Prijs blankvleeskalf zakt weer flink, 20 mrt 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Theo Jonkhart
Theo Jonkhart Anders zou ik het niet zeggen, want sommige zaken liggen vaak nèt even anders en
  • #1
  • 22 mrt '20
  • 22:58

Nee nu niet meer. Maar beloven ze ons niet een tweede golf beste pizza eter?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.