0
Fotocredits: Too Good To Go

FlashJarig Too Good To Go wil gewoon worden

In de vijf jaar na de lancering redde Too Good To Go 18 miljoen maaltijden in Nederland. Ook wereldwijd bereikte 's werelds grootste marktplaats voor voedseloverschotten een mijlpaal. Deze maand tikt de teller van het totaal aantal geredde maaltijden de 200 miljoenste aan.

Het van origine Deense platform realiseerde dit aantal samen met ruim 3,9 miljoen Nederlandse app downloads en meer dan 6.000 partners.

Geertje Zeegers, Country Director Nederland, is trots op het resultaat. Ze ziet de bewustwording rond voedselverspilling groeien. Waar het platform er de eerste 6 jaar over deed om 100 miljoen maaltijden te redden, gingen de volgende 100 miljoen 5 keer zo snel. Ook in Nederland groeide het aantal geredde maaltijden het afgelopen jaar met bijna 22% naar 6,4 miljoen maaltijden.

Begin deze maand nam de voedselverspillings-app afscheid van zijn ecologische geitenwollensokken-imago. Met een nieuwe merkpositionering en - identiteit wil de antivoedselverspillings-organisatie een breder publiek aanspreken dan zijn trouwe bewuste groene publiek. Daarvoor heeft Too Good To Go de tijd mee, nu consumenten - al dan niet gedwongen door de inflatie - overal op zoek zijn naar koopjes.

Too Good To Go - de app om voedselverspilling tegen te gaan - Too Good To Go , 23 mrt 2023
  • Waardeer dit artikel door het te delen:

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.