FlashIeren, Belgen en Italianen eten hun groentjes

Nederlanders maken ze om te exporteren, zegt professor Seidell teleurgesteld.

3 jun 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Rene Smit
Rene Smit toerisme & yoga
  • #11
  • 4 jun '19
  • 13:48

#8 regelmatig is het de enige optie... laatst nog in een mini-broodjes zaak geweest... meer dan 60 broodjes op de kaart maar ik heb uiteindelijk patat moeten eten.

#9 :)

Nick Trachet
Nick Trachet journalistiek rond voeding en voedsel
  • #10
  • 4 jun '19
  • 13:33

Er is geen enkele reden om aardappelen niet te zien als groente. Wortelen en rapen zijn toch ook groente?
Voor de Fransen en Italianen is de standaard brood!

Sytske Barkhuis
  • #9
  • 4 jun '19
  • 13:01

#7 René,
En de druiven voor wijn/rosé worden gezien als fruit?

Jos van Vonderen
Jos van Vonderen Land- en tuinbouw
  • #8
  • 3 jun '19
  • 22:05

#7 dus?
Mits gebakken in dierlijkvrij vet is het ook nog een optie voor veganisten?

Rene Smit
Rene Smit toerisme & yoga
  • #7
  • 3 jun '19
  • 21:25

#3 #6 Inderdaad, zelfs patat wordt gezien als groente in Frankrijk...

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.