Nederlanders maken ze om te exporteren, zegt professor Seidell teleurgesteld.
3 jun 2019Nederland is één van de grootste groenteproducenten ter wereld maar we voeren het liever uit dan het op te eten. pic.twitter.com/PRw92kDCPy
— jacob seidell (@jaapseidell) June 3, 2019
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
#8 regelmatig is het de enige optie... laatst nog in een mini-broodjes zaak geweest... meer dan 60 broodjes op de kaart maar ik heb uiteindelijk patat moeten eten.
#9 :)
Er is geen enkele reden om aardappelen niet te zien als groente. Wortelen en rapen zijn toch ook groente?
Voor de Fransen en Italianen is de standaard brood!
#7 René,
En de druiven voor wijn/rosé worden gezien als fruit?
#7 dus?
Mits gebakken in dierlijkvrij vet is het ook nog een optie voor veganisten?
#3 #6 Inderdaad, zelfs patat wordt gezien als groente in Frankrijk...