Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

FlashHelft eetkramen in België voldoet niet aan norm

Eigenlijk valt het wel mee. Kranten in België schrijven dat meer dan de helft van de foodtrucks en eetkramen in België bij controle niet blijken te voldoen aan de eisen en normen. De grootse makke blijkt het niet goed of helemaal niet verstrekken van allergie-informatie te zijn. Modern probleem. Klassiek, maar minder vaak gesignaleerd: te hoge bewaartemperaturen, verkopers in vieze kleren of, bij 6%, een smerig werkblad waarop het voedsel wordt verwerkt of bereid.

De Standaard - Minder dan helft van eetkraampjes slaagt voor voedselcontrole , 15 mei 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Rene Smit
Rene Smit toerisme / yoga / horeca
Jos van Vonderen
Jos van Vonderen Land- en tuinbouw
  • #2
  • 15 mei '19
  • 22:45

Door je ondertoon zou ik je willen vragen Rene; voldoet je aanrecht of keukenblad wel aan die eisen?
Zo ja: hoe wordt dat gemonitord?

Rene Smit
Rene Smit toerisme / yoga / horeca
  • #1
  • 15 mei '19
  • 14:13

"Ach, wat administratieve probleempjes, who cares."

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Je moet ingelogd zijn om te reageren en duimen uit te kunnen delen.

Log nu in! Heb je nog geen account, meld je dan nu aan!

Lees Gespreksregels, de 'appeltjes' & de ambitie van Foodlog voor meer informatie over hoe je dit doet en hoe je je bijdrage aan Foodlog kleur kunt geven.