Eigenlijk valt het wel mee. Kranten in België schrijven dat meer dan de helft van de foodtrucks en eetkramen in België bij controle niet blijken te voldoen aan de eisen en normen. De grootse makke blijkt het niet goed of helemaal niet verstrekken van allergie-informatie te zijn. Modern probleem. Klassiek, maar minder vaak gesignaleerd: te hoge bewaartemperaturen, verkopers in vieze kleren of, bij 6%, een smerig werkblad waarop het voedsel wordt verwerkt of bereid.
De Standaard - Minder dan helft van eetkraampjes slaagt voor voedselcontrole , 15 mei 2019
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Nee, die voldoet niet aan de eisen. Ik zie de NVWA inspecteur wel langs komen, moet ie wel even het vliegtuig pakken naar Rome.
Door je ondertoon zou ik je willen vragen Rene; voldoet je aanrecht of keukenblad wel aan die eisen?
Zo ja: hoe wordt dat gemonitord?
"Ach, wat administratieve probleempjes, who cares."