FlashHam van watermeloen

Watermeloen, een barbecue en veel tijd. Dat zijn de ingrediënten voor een veganistische 'ham'. Een Australische watermeloenenkweker probeerde het uit. Een paar dagen marineren in water met komijn, zout en koriander, 5 uur lang roken op de barbecue en een half uur bakken in de koekenpan met olijfolie en rozemarijn. Het resultaat leek qua textuur op gerookte zalm, zegt de watermeloenenman, maar smaakte... wel even anders.



Daily Mail - Farmer creates vegan ham made of WATERMELON, similar to salmon , 27 feb 2019
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Astrid Spijkers
  • #1
  • 28 feb '19
  • 10:58

Ik lust geen meloen, maar wat moet je dan als je het gerecht "meloen met ham" wil maken? Nu wordt het dan 'mam met ham' ofzo? Ach ja, als je de smaak zo al niet meer kan velen gaat men op zoek naar nog viezere smaken denk ik dna.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.