1
Fotocredits: 'Feestelijke onthulling HEMA-assortiment bij Jumbo', Jumbo

FlashHallo HEMA!

Boodschappen doen bij Jumbo wordt "nog leuker en makkelijker", vindt Jumbo zelf. Bij Jumbo zijn vanaf nu namelijk ook pannen, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken en feestartikelen te koop van dat andere oer-Hollandse merk, de HEMA. Het omgekeerde gaat ook gebeuren: Jumbo gaat eten en drinken verkopen in zes HEMA-winkels, op de grote stations. De twee bedrijven gaven vorig jaar Albert Heijn het nakijken toen ze bekend maakten te gaan samenwerken.

Jumbo - Feestelijke onthulling HEMA assortiment bij Jumbo Foodmarkt Breda - Jumbo Persportaal, 6 feb 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #1
  • 7 feb '20
  • 8:55

Met de inventieve of alternatieve toepassing van bestaande middelen en structuren is nog veel te winnen. Allerlei vormen van kruisbestuiving zoals Jumbo/Hema, Huizenruil (huislocatie A/huislocatie B), Uber (bookingsorganisatie/autobezitters), AirBnb (bookingsorganisatie/huisbezitters), thuisbezorgd (bookingsorganisatie/keukens), etc wekken natuurlijk wel weerstand bij gevestigde belangen en zorgen daar ook wel voor voor enige ellende en opschudding.

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.