2
Fotocredits: 'Gebraden kip' Pixabay

FlashHalfgare kip komt heel vaak voor

Ongare kip kan ziekteverwekkers als salmonella en campylobacter bevatten. Maar wanneer is de kip gaar? Bij gebrek aan wetenschappelijke literatuur, onderzochten Noorse onderzoekers het grondig. Ze checkten de aanpak van 4.000 proefpersonen in 5 Europese landen. Erop drukken, de kleur bekijken, doorsnijden, thermometer erin of gewoon gokken. Vaak gaat het mis. Kip moet rondom met het vuur in aanraking komen en de kern moet 70 graden of heter zijn, zodat zich vezels vormen en het vlees niet meer glazig is.

CNN , 30 apr 2020
  • Waardeer dit artikel door het te delen:
Laden...
Roland Nijs
Roland Nijs Drogredeneringen Opruimingsdienst (DOD)
  • #2
  • 2 mei '20
  • 17:48

Gewoon als Noordelijke EU landen op de Zuidelijke EU landen blijven schelden die wél kunnen koken. En natuurlijk de poot stijf houden wat betreft de Eurobonds tot er straks niets meer valt te schelden. Dan zijn de Zuidelijke EU landen vertrokken.

Hans Pollemans
  • #1
  • 1 mei '20
  • 14:43

Halgare mensen die niet meer kunnen koken, bakken en braden loppen dus gevaar met hun halfgare kippen.. Waar gaan we naar toe ?

Ik vind een reactie niet ok

Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.

sluit

Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!

Lees alles over reageren in de gespreksregels.