Is verbrande groente minder erg dan verbrand vlees?
'Groente is het nieuwe vlees', heet het hip. Zelfs in BBQ-land. Op sociale media vliegen de recepten je om de oren. Maar alles leuk en aardig, die groentetrend vinden lezers van De Telegraaf maar niks. Ze zijn eensgezind: zonder speklapje, worst of hamburger is de BBQ voor het grootste deel van de lezers niet compleet. Ligt er toch wat groente op het rooster, dan is dat vooral om vrouwen te plezieren, lijken de reacties te zeggen.
De Telegraaf - BBQ zonder vlees voor veel mensen niet compleet, 23 jul 2021Gelukkig is er Fred:
Fred Wormsbecher maakt er een echt culinair feestje van. „Bij ons staat er vaak portobello’s op het menu, gevuld met groenten en diverse soorten kaas.”
Telegraaf: niet veranderingsgezinde blanke goed-etende man. Blijft wel leuk om de koppen ervan te lezen en je af te vragen hoe ze 'het weer doen'.
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.